Sunday, 26 February 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

hai... 
saya kena tag juga ni.. 
nda pandai juga ni saya ikut segmen...
 tp sya ty juga la... hmm.... apa ar...
saya pun nda tahu..

ok 1st at all... nama saya josephine nora..
panggil jak apa2.. yg penting bahagia... hihi..
sebab berblogger...
saja jak.. mencari pengalaman baru...
tapi lebih kepada "diary" hihi
tu jak la...


20 comments:

Leeza said...

Hai,Lezza singgah sini and follow skali. Blog kamu berat sebab byk benda yg bergerak2. Apa kata kamu kurangkan sedikit. Just for advice...Thanks sebab sudi join segmen ni =)

sid said...

http://mashikadapunyacherita.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

hai! Datang dari segmen yang sama. Done follow you! Singgah la ke blog saya pulak. Selamat berkenalan!

muel phine said...

tq leeza... ok2.. i coba kurangkan yg bergerak2 tu... hihi

muel phine said...

hihi... tq sid...

Elia Laily said...

Elly singgah sini.. dah follow..
Jom follow elly utk segmen yg same..

http://elialaily.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

https://twitter.com/#!/EliaLaily

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001543656388

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama. follow blog sy di http://afasz.blogspot.com

Natasya Naslin said...

singgah dari segmen yg sama ^_^"

terjah dia lak..
fuhh.. nasib x pengsan lg .. haha =p

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

done follow u

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lagi 2hari nak pengsan
sempat lagi datang folo sini
...........................
salam ukhwah (^___^)
...........................

Tyratyra said...

Haii, singgah dari segmen yg sama :)
Dah follow awak, jemput singgah ke blog saya :)

lifeoftyra.blogspot.com

:)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

wAa syahirah said...

follow sini dr segmen yg sama (:
jemput follow . ekeke

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow :)

Azura @ cik buaya said...

hai2 singgah cni

follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Iera balqis said...

salam...datang dari segmen yg sama..

done follow..hit me back..tq :)

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

cik chemist said...

done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jalan2 tinggal tapak

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html