Wednesday, 9 November 2011

Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh

tension sgt na exam... adui bgus jalan2 tgok blog... dalm tercari, terbaca, terlihat, tertengok pula blog kenalan gue Agnes Adellyn.. koh indon sih tiba2.. haha... ni na gua terjumpa contest Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh... ni na contest ni.. speaking2 lagi tu... koh2.... ni 1st juga ikut... arap2 ada nilai ekstrinsiknya... haha.. tiba2 aplikasi ttg teori... haha... jgn marah ar....




Macam mana nak join?
  1. Buat satu entry mengenai Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh
  2. Tempek banner di post anda. 
  3. Letak gambar paling cantik korang ada. digalakkan edit. kami suka yang cantik2.
  4. Follow lah blog CikNad dan Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. 
  5. Tag dua orang rakan anda. Pastikan mereka tahu ye!
  6. Letakkan link entry korang kat post ni ye :)
mudah kan? 

nak kata cantik tak juga la cantik...
tapi bsyukur gak dgn anugerah Tuhan..
cewah...
boleh jd ahli falsafah pula aku...
hihi
ni na..
aku tempekkan wajah keanggunan, kejelitaan, keceriaan...
eeeeee
mengada plak aku ni...
haha...
tapi nak ucap thnks gak ar pada  CikNad n SyieraSalleh sebab wujudkan contest ni...

ni la gmbr aku yg cantek molek terdampar kat tepi pokok beringin... haha


tag

3 comments:

nadzirahzulkafli said...

Hye cutey ! thanks coz join GA tak seberapa ni..

goodluck dear !

SyiraSara said...

thanks for joining!

wish u gudluck dear~

Syira da tinjau2 sini!

mick wilson said...

hahahaha...wat a small world...hohoho